Albanian Rentacar
About us
RentalWeb Sistem per Menaxhimin e Makinave me Qira

Ne Sistem jane 7 Biznese !

RentalWeb ofron Sistem per kompanit Rentacar ne nivel Global me 4 gjuhe te huaja, per Momentin eshte ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni.

Bizneset duhet ti plotesojne disa kushte qe te jene pjese e RentalWeb qe mundesohet nga Albasp.com . RentalWeb per gjitha bizneset ofrone mundesin e shitjes se Qerave te Makinave ne vendin ku ato jane, bene publikimin ne Rrjete Sociale si dhe lidhe me faqet tjera ne bote qe mundeson shitjen nga sistemi online. Nese jeni pjese e RentalWeb do te keni me shume pune garantojme mbi 50% me shume se puna aktuale. Pos kesaj Sistemi RentalWeb Ofrone Menaxhimin komplet te flotes se Biznesit Tuaj. Rentalweb Contact +355693127301

Ç'far perfitoni nga RentalWeb sistem ?'

  • Menxhim Online e flates
  • Pagesa Online me Paypal
  • Raporte dhe Statistika Online
  • Saktesi ne menaxhimin e punes

Pyetjet dhe pergjigjet rreth nesh

Kush jemi ne dhe per cfar duhet kjo ?
Cfar te mira ka ky sistem i menaxhimit te makinave me qira

Sistemi Rentalweb është e gjitha Online është e thjesht në perdorim nga cdo paisje PC Laptop SmartPhone Pad etj mjafton te keni nje browser dhe hapet direkt.

Para se te filloni me sistemin Rentalweb duhet te bleni nje domain name me emrin e biznesit tuaj dhe domain te pointoj ne Name Server Tane te RentalWeb

Eshte e nevojshme qe te keni emrin e faqes , Logo e biznesit tuaj, nje foto bacground me format 1920x860 jpg dhe nje foto PNG transparetne makinen me te mire te biznesit tuaj

Eshte e nevojshme qe te dhenat baze te makinave qe keni si , Marka Makines, Targa, Foto, Sa vende, Sa dyer, Viti prodhimit, Kamio ( automatika apo manuale), cfar harxhon.

Kompania qe te pranohet duhet te ket disa kushte rregulloren qe jep makinen me qira,qe te behet kontrata me klientin sepse shitjet online jane parakontrate ne momentin qe mer klienti makinen duhet pare kontrata e klientit me kompanine qe jep makinen.

Ne RentalWeb eshte nje komision qe jep qe dikush tjeter ta jep makinen me shira , Makinat e tua shperndahen ne shume vende nese jepet nje makine me qira ne faqet tjera online atehere duhet te jepni nje komision per shitje shembull 3 euro ne dite, varet nga kompania qe sa euro jep per makinen me qira si komision shitje.

Qe te jeni pjese e RentalWeb duhet te behet nje pagese fillestare per SETUP konfigurimin e faqes se internetit dhe nje kostro per Hosting 230 euro per 1 vit. Qe makinat e tuaja te publikohen ne gjitha per RentalWeb kushton 1 euro per 1 makine per muaj. Me nje fjale 1 euro ne muaj pe 1 makine.
Setup Konfigurimi behet pagesa vetem 1 here ne fillim pastaj cdo vit pagehet vetem hosting 230 euro. Per makinat qe te shperndahen per shitje RentalWeb kerkon 1 euro per makine ne muaj. Gjithcka Transparente gjithcka publike vetem te jeni te sukseshem ne Biznesin Tuaj. Ju mund te flini Sistemi punon per Ju ! RentalWeb Online. Kontakt +355693127301

RentalWeb Kontakt +355693127301 - Na Kontaktoni per Sistem Online