Oferta Kerkoj mekanik / Kerkohet Mekanik Makinash / Oferta pune per mekanik / Kerkoj pune auto mekanik / Kerkohet te punesohet Mekanik / Ofroj pune per xhenerik / Njoftime pune per mekanik / Njoftim pune per mekanik / pune per mekanik nga Biznesi Makina Me Qera Albania - Makina Me Qera ONLINE
Kerkoj mekanik / Kerkohet Mekanik Makinash / Oferta pune per mekanik / Kerkoj pune auto mekanik / Kerkohet te punesohet Mekanik / Ofroj pune per xhenerik / Njoftime pune per mekanik / Njoftim pune per mekanik / pune per mekanik
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne Makina Me Qera ONLINE ALBANIA FLOWER SHOP KLINIKA DENTARE
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Makina Me Qera ONLINE

Kerkoj mekanik / Kerkohet Mekanik Makinash / Oferta pune per mekanik / Kerkoj pune auto mekanik / Kerkohet te punesohet Mekanik / Ofroj pune per xhenerik / Njoftime pune per mekanik / Njoftim pune per mekanik / pune per mekanik

Publike para 462 diteve - Me date 26/12/2021 Ora 7:06:00 PM

Kerkoj mekanik , Kerkohet Mekanik Makinash , Oferta pune per mekanik , Kerkoj pune auto mekanik , Kerkohet te punesohet Mekanik , Ofroj pune per xhenerik , Njoftime pune per mekanik , Njoftim pune per mekanik , pune per mekanik
Për të lënë një takim për intervistë, kontaktoni në Whatsapp : +355697410707
Biznesi MAKINA ME QERA MORINA kërkon të shtojë stafin me një Mekanik të përgjithshëm.
Të interesuarit duhen të kenë patentë dhe eksperiencë pune.
Orari i punës  9:00 me 17:00
Ofrojmë kushte të mira pune dhe pagesa është e kënqëshme.
Adresa: Ne Yzberish - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Makina Me Qera Albania
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kerkoj mekanik / Kerkohet Mekanik Makinash / Oferta pune per mekanik / Kerkoj pune auto mekanik / Kerkohet te punesohet Mekanik / Ofroj pune per xhenerik / Njoftime pune per mekanik / Njoftim pune per mekanik / pune per mekanik

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/12/2021 Ora 7:06:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1870 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...