Oferta Makina luksoze me qera ne tirane / / Makine kabriole me qera / Makine me qera per nuse / Makine e bardhe me qera per nuse Rent A Car In Albania / Makine me qera ne aeroport / Makina me qera per video klipe nga Biznesi Makina Me Qera Albania - Makina Me Qera ONLINE
Makina luksoze  me qera ne tirane / / Makine kabriole me qera / Makine me qera per nuse / Makine e bardhe me qera per nuse Rent A Car In Albania / Makine me qera ne aeroport  / Makina me qera per video klipe
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne Makina Me Qera ONLINE ALBANIA FLOWER SHOP KLINIKA DENTARE
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Makina Me Qera ONLINE

Makina luksoze me qera ne tirane / / Makine kabriole me qera / Makine me qera per nuse / Makine e bardhe me qera per nuse Rent A Car In Albania / Makine me qera ne aeroport / Makina me qera per video klipe

Publike para 610 diteve - Me date 31/07/2021 Ora 2:05:00 AM

Makina luksoze  me qera ne tirane , , Makine kabriole me qera , Makine me qera per nuse , Makine e bardhe me qera per nuse Rent A Car In Albania , Makine me qera ne aeroport  , Makina me qera per video klipe
Për të rezervuar për makinë me qera, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Nuk keni pse blini një makinë të re kur, të ne e merrni me qira për aq ditë sa ju dëshironi.
Kontaktoni në Whatsapp për të marrë ofertën e momentit në vartësi të ditëve dhe modelit të makinës.
Për makinat e dasmave me qera një ditore, makina më e lirë fillon nga 120 euro dita.
Maksimum për km brenda 24 orëve është deri në 150 km.

Shënim : Për të bërë rezervimin duhet të bëni 50% të pagesës minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose në bankë te BKT, ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA.

Ju mirpresim në adresat tona: 
  • Në Tiranë te Astiri.
  • Të aeroporti Tirana International - Nënë Tereza 
  • Në Durres te ura e Dajlanit në plazh.
  • Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë 
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Makina Me Qera Albania
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makina luksoze me qera ne tirane / / Makine kabriole me qera / Makine me qera per nuse / Makine e bardhe me qera per nuse Rent A Car In Albania / Makine me qera ne aeroport / Makina me qera per video klipe

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 31/07/2021 Ora 2:05:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 2230 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...