Oferta Furgon me qera / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse nga Biznesi Makina Me Qera Albania - Makina Me Qera ONLINE
Furgon me qera / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma /  Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne Makina Me Qera ONLINE ALBANIA FLOWER SHOP KLINIKA DENTARE
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Makina Me Qera ONLINE

Furgon me qera / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse

Publike para 610 diteve - Me date 31/07/2021 Ora 2:02:00 AM

Furgon me qera , Makine me qera antike , Limuzin me qera ne Tirane , Makine me qera per dasma , Makine luksoze me qera per dasma ,  Makine me qera per evente , Makine me qera per video klipe , Makine e bardhe me qera per nuse
Për të rezervuar për makinë me qera, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Nuk keni pse blini një makinë të re kur, të ne e merrni me qira për aq ditë sa ju dëshironi.
Kontaktoni në Whatsapp për të marrë ofertën e momentit në vartësi të ditëve dhe modelit të makinës.
Për makinat e dasmave me qera një ditore, makina më e lirë fillon nga 120 euro dita.
Maksimum për km brenda 24 orëve është deri në 150 km.

Shënim : Për të bërë rezervimin duhet të bëni 50% të pagesës minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose në bankë te BKT, ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA.

Ju mirpresim në adresat tona: 
  • Në Tiranë te Astiri.
  • Të aeroporti Tirana International - Nënë Tereza 
  • Në Durres te ura e Dajlanit në plazh.
  • Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Makina Me Qera Albania
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Furgon me qera / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 31/07/2021 Ora 2:02:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 2013 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...