Oferta Makina me qera Retro / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse nga Biznesi Makina Me Qera Albania - Makina Me Qera ONLINE
Makina me qera Retro / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne Makina Me Qera ONLINE ALBANIA FLOWER SHOP KLINIKA DENTARE
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Makina Me Qera ONLINE

Makina me qera Retro / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse

Publike para 610 diteve - Me date 31/07/2021 Ora 1:59:00 AM

Makina me qera Retro , Makine me qera antike , Limuzin me qera ne Tirane , Makine me qera per dasma , Makine luksoze me qera per dasma , Makine me qera per evente , Makine me qera per video klipe , Makine e bardhe me qera per nuse
Për të rezervuar për makinë me qera, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Makinë e vjetër antike për dasma, evente dhe videoklipe.
Në ofertë përfshihet:
 • Makina me qera ditore
 • Te gjitha shpenzimet e makinës dhe shoferi 
 • Me orë në dispozicion është për dasma ose evente dhe videoklipe.
 • Për një ore nga momenti i nisjes = 120€ 
 • Për çdo orë shtesë + 90€ 
Me tarifat fikse janë vetëm pritjet në aeroport .
 • Nga Aeroporti në Tiranë = 120€
 • Nga Aeroporti në Durrës = 150€ 
 • Nga Aeroporti në Elbasan = 180€
 • Nga Aeroporti në Shkodër = 270€
 • Për qytetet e tjera me marveshjen.
Shënim : Për të bërë rezervimin duhet të bëni 50% të pagesës minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose në bankë te BKT, ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA.

Ju mirpresim në adresat tona: 
Në Tiranë te Astiri.
Të aeroporti Tirana International - Nënë Tereza 
Në Durres te ura e Dajlanit në plazh.
Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Makina Me Qera Albania
Çmimi pa ofertë : 120EURO Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

90EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makina me qera Retro / Makine me qera antike / Limuzin me qera ne Tirane / Makine me qera per dasma / Makine luksoze me qera per dasma / Makine me qera per evente / Makine me qera per video klipe / Makine e bardhe me qera per nuse

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 31/07/2021 Ora 1:59:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 90 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 2383 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...