Rreth Biznesit Makina Me Qera ONLINE Adresa Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë. Qyteti Tirane Telefon +355692300037 - makinameqeraonline.com
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne Makina Me Qera ONLINE ALBANIA FLOWER SHOP KLINIKA DENTARE
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Makina Me Qera ONLINE

Reth Biznesit Makina Me Qera ONLINE

Makina Me Qera Albania është një nga emrat e parë në tregun e dhënies me qira të makinave. 
E krijuar në vitin 2007 e deri me sot, me një eksperiencën më shumë se 10-vite në treg dhe me punën e palodhur, Makina Me Qera Albania tashmë është bërë një markë e kërkuar në shërbimin e dhënies së makinave me qira.
Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e makinave që jepen me qera.
Makina Me Qera Albania është një kompani pioniere për dhënien me qira, e cila në mënyrë të pandërprerë ju ofron klientëve oferta të përshtatura sipas kërkesës së klientit.  
Makina Me Qera Albania ka ivnestuar në të gjitha llojet e makinave duke parë kërkesën në rritje për marrje me qera me kosto të ulët duke ofruar çmime të arsyeshme, transparente dhe me standarde. 
Fokusi jonë është gjithnjë te konsumatori, që ai të ngelet i kënaqur nga cilësia e shërbimit por edhe nga çmimi. 
Ne ofrojmë shpesh oferta speciale me çmime shumë të lira në treg për klientët tanë të rregullt. 
Çmimet tona janë të drejta, pa shpenzime të fshehura ose shpenzime plotësuese.
Falë modeleve të shumta që ne kemi, Makina Me Qera Albania i ofron klientit gjithmonë atë që kërkon. 
  
Ofrojmë qira për makina, që nga ato një ditore deri te ato javore ose mujore.
 • Ndihmë në rrugë për shërbime emergjente 24/7 (Karrotrec). 
 • Çmime të përballueshme nga të gjithë. 
 • Dorëzimin e makinës në çdo qytet të Shqipërisë me një një kosto ekstra në varësi të distancës.
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientit.
 • Mund të bësh kilometra pa limit me makinën që keni marrë me qera, për disa nga llojet e makinave.
 • Për disa nga makinat, i kemi bërë me sigurimi civil KASKO.   
 • Me ne ka vetëm klienta të kënaqur.  
 
Dokumentat që nevoiten për të marrë një makinë me qera te kompania jonë janë: 
 • Karta e identitetit dhe numri i patentës së personit që do marrë makinën me qera. 
 • Parapagim 50% e vlerës për ta rezervuar makinën, në rast se nuk vjen për ta marrë makinën, pagesa është e pa kthyeshme.
 • Pagesa bëhet e plotë ditë që makina fillon kontaratën, për gjithë kohën që personi do mbajë makinën me qera.
 • Në qoftë se personi do ta shtyj qeranë e makinës duhet të paguaj për ditët ekstra që do ta mbajë më tepër makinën nëse makina është e lirë ose do ti japim një makinë tjetër me atë çmim ose më lirë.
 • Për çdo orë vonesë nga afati që ka në kontratë paguan ekstra 15 euro.
  
Ne ju ofrojmë makina të të gjitha kategorive me një shërbim cilësor 24/7.
Rezervimi: Pagesa bëhet minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA
Ne orfojmë shërbimin tonë në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Na gjeni lehtësisht në adresat tona: 
 • Në Tiranë te Astiri
 • Te aeroporti Tirana International / Airport Nënë Tereza 
 • Në Durrës te ura e Dajlanit në plazh
 • Rruga e Barrikadave te Galeria në Kati i dytë - Tiranë 


Shperndaje me miqt e tu...