Statistikat e punes tone

3456+

Klientë të lumtur

345+

Numri i makinave

35+

Adresa pritjës

12+

Kompanite Rentacar

Lista e Çmimeve për shërbimet

Oferta e Bizneseve

CRM Rent a Car Albania. Paketat ne varesi perdorueseve dhe makinave. Cdo pakete eshte Mujore

Price Plan
FILLESTARE

1 PERDORUES ME 15 MAKINA

$30

Për Biznes deri 15 makina
 • Mesazhet per cdo rezervim
 • Te drejta ne Portal per Menaxhim
 • Regjistrimi maksimum 15 makina
 • Raporte dhe Statistika mujore
 • Raporte me email per cdo dite
 • Kontakte me klientin ne Whatsapp
 • Rekomantime per makina te lira
KERKESA JUAJ

$100

Për Biznes deri 40 makina
 • Mesazhet per cdo rezervim
 • Te drejta ne Portal per Menaxhim
 • Regjistrimi maksimum 40 makina
 • Raporte dhe Statistika mujore
 • Raporte me email per cdo dite
 • Kontakte me klientin ne Whatsapp
 • Rekomantime per makina te lira
KERKESA JUAJ
BIZNES PRO

10 PERDORUES 90 MAKINA

$230

Për Biznes deri 90 makina
 • Mesazhet per cdo rezervim
 • Te drejta ne Portal per Menaxhim
 • Regjistrimi maksimum 90 makina
 • Raporte dhe Statistika mujore
 • Raporte me email per cdo dite
 • Kontakte me klientin ne Whatsapp
 • Rekomantime per makina te lira
KERKESA JUAJ